четвер, 22 квітня 2021 р.

30- річчя психології в Україні !

Світ, у якому ми живемо,  висуває досить суворі вимоги до людини: необхідно бути освіченою, активною, соціально адаптованою, професійно успішною, творчо реалізованою. Зрозуміло, що відповідати таким вимогам повною мірою може не тільки фізично, але й  психічно здорова людина. І якщо забезпечення фізичного здоров’я – це прерогатива медицини, то збереження та розвиток психічного здоров’я та соціального благополуччя особистості – основне завдання діяльності психологічної служби системи освіти, 30-річчя створення якої відзначається 23 квітня 2021 року.

Напередодні свята  в закладах освіти Чудейської ТГ ведуться організаційні заходи щодо відзначення 30-річчя психологічної служби. Практичні  психологи закладів освіти мають гарну можливість  презентувати досвід свої діяльності  демонструючи  професіоналізм та практичні навички.

Вже багато років поспіль навесні став традицією Тиждень психології, що проходить саме з нагоди Всеукраїнського дня психолога. Саме в ці дні школярі ближче знайомляться з незвичайною наукою – психологією.

Важливим питанням наразі  є формування пріоритетних цінностей усіх учасників освітнього процесу; створення позитивного мікроклімату в закладах освіти тощо.



Немає коментарів:

Дописати коментар